Gorinchem

Stedin vervangt kabels in de Laag Dalemseweg tussen de panden 12 en 42. Hierdoor staat een aantal lichtmasten uit. Er is daar dus geen storing! De werkzaamheden duren nog tot ongeveer 2 november. Het bedrijf Van Vulpen voert de werkzaamheden in opdracht van Stedin uit.

 

Papendrecht

Storing Openbare Verlichting wijk Westpolder Papendrecht

Als gevolg van civiele werkzaamheden in de wijk Westpolder te Papendrecht zijn er diverse storing aan de Openbare Verlichting ontstaan. Netbeheerder Stedin en aannemer Heijmans zijn gezamenlijk bezig om alle storing op te sporen en te herstellen. Gezien de aard van de verstoringen kan nog niet worden aangegeven hoelang het duurt voordat alle storingen gerepareerd zijn.

We zullen er alles aan doen om de storingen zo snel mogelijk te herstellen. Excuses voor het ongemak.

 

Hardinxveld- Giessendam

Op dit moment brandt op verschillende gebieden de verlichting continu. Dit is bekend bij onze netbeheerder. Geplande reparatie staat op 5-11-2018 gepland.

 

Krimpenerwaard

I.v.m. een project aan de Koolwijkseweg in Stolwijk richting Berkenwoude brandt hier tijdelijk de verlichting continu. Dit is bekend bij de gemeente en de netbeheerder, wanneer de storing word verholpen is nog niet bekend.

kabelstoring in hetgebied: Edelsmidsdreef,Goudsmidshof,  weideveld, de Adam van Vianenstraat, de zilversmidshof, Jan lutmastraat. Voor a.s. donderdag 25-10 staat hiervoor een combi afspraak ingepland met netbeheerder Stedin.